Σελίδες

9 Φεβ 2013

ΓΑΒ Ή ΝΙΑΟΥ;


by Georgie...
ΓΑΒ Ή ΝΙΑΟΥ;

Φίλες μου καλές και φίλοι ίσως, σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα απο τα μεγαλύτερα διλλήματα σε αυτή τη ζωή. Μπορεί και στην άλλη, ποιός ξερει!
Σκύλος ή γάτα; Να πάρω την θέση μου και να πω οτι λατρεύω τις γάτες. Όχι οτι με τα σκυλάκια έχω κάποιο πρόβλημα αλλά οι γάτες είναι η αδυναμία μου.
Ας δούμε λοιπόν μαζί λόγους που θα μας κάνουν να διαλέξουμε το ένα ή το άλλο αξιαγάπητο ζωντανό. Αν και πιστεύω οτι οσα επιχειρήματα και να πούμε υπερασπιζόμενοι το αγαπημένο μας κατοικίδιο η αγάπη μας για το ένα ή το άλλο είναι απλά έμφυτη.
Όπου Γ=γάτα και Σ=σκύλος 

Γ: γιατί πρέπει να κερδίσεις και όχι να θεωρείς δεδομένη την υπακοή και την φιλία της. Τον σκύλο τον μαλώνεις με την εφημερίδα και αυτος στην ξαναφέρνει το επόμενο πρωί!

Σ: είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, χαίρετε οταν χαίρεσε ,λυπάτε όταν λυπάσε. Η γάτα χεσμένο σε έχει!

Γ: είναι χαδιάρες, ναζιάρες, τσαχπίνες. Θες να τις αγκαλιάζεις ,να τις ζουλάς και να τις χαιδεύεις συνέχεια. Στον σκύλο απλά ξύνεις την πλάτη!

Σ: είναι πιστός,καλόβολος,υπάκουος και θα είναι διπλα σου μέχρι το τέλος. Η γάτα θα είναι εκεί οσο θα βρίσκει φαί στο μπολάκι της!

Γ: και σε κουβά με σ&@#ά να πέσει στο μισάωρο θα λάμπει από καθαριότητα. Ο σκύλος ΟΧΙ!

Σ: με το σκύλο δε θα σταματήσετε το παιχνίδι μέχρι να βαρεθήτε εσείς. Η γάτα θα σταματήσει μόλις βαρεθεί αυτή. (στο 5λεπτο)!

Σ +Γ: το γουργουρητό της γάτας είναι ιατρικός αποδεδειγμένα μυοχαλαρωτικό και ρίχνει την πίεση. Ο σκύλος μπορεί με τον τρόπο του ή απλά με ένα γάβγισμα να σου σώσει τη ζωή!

Όσο πιο πολλά γράφω τόσο πιο πολύ αντιλαμβάνομαι οτι (Ο) σκύλος και (Η) γάτα δεν πήραν τυχαία το ¨γένος¨ τους. Επίσης θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες τα υπέρ και τα κατά, αλλά εχω και το φαί στο μάτι οπότε περιμένω να με βοηθήσετε και εσείς λεγοντάς μου τις γνώμες σας. Σκύλος ή γάτα; ΓΑΒ Ή ΝΙΑΟΥ;

3 σχόλια:

  1. γαβ και πάλι γαβ!!!! σε αγαπάνε και σε εμπιστεύονται μέχρι το τελευταίο τους κύτταρο...κι αυτό πολλές φορές τους στοιχίζει και τη ζωή τους γιατί δυστυχώς κυκλοφορούν πολλά κτήνη ανάμεσά μας....
    ό,τι και να λέμε πάντως κάθε ζώο έχει τις χάρες του και είναι μοναδικό...πως να μη τα λατρεύεις όλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα φυσικά και γαβ! Δεν τις εμπιστεύομαι τις γάτες, όπως και τις γυναίκες άλλωστε :) Εκεί που σου τρίβονται, εκεί σε γρατζουνάνε κιόλας! Σκύλος παιδί μου, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... και στην τελική να υπάρχει και κάποιος τεκμηριωμένα πιστός μέσα στο σπίτι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και γω του γαβ ειμαι!!! αλλα αμα ερχεται ο μητσος μου και μου κανει νιαααρρρρ και γρρρρρρρ υποκυπτω πληρως!!!!!! όσο για την ντι ντι δεν το συζητω!!! τετοια χαλαρωση ουτε με μασαζ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή