by Ritsa...
Η σάλτσα Σαβόρε είναι απλά πεντανόστιμη αρκεί να σας αρέσουν οι ξυδάτες γεύσεις. Γίνεται συνήθως με τηγανιτό συκώτι ή ψάρι. Η διαδικασία είναι η ίδια.
Υλικά
1 χούφτα δεντρολίβανο (στο χωριό μου το λένε αρισμαρί)
1 κρασοπότηρο καλό ξύδι
Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε το ψάρι. Βάζουμε τα τηγανισμένα κομμάτια σ ένα ταψάκι. Με μια τρυπητή κουτάλα καθαρίζουμε το λάδι που τα έχουμε τηγανίσει και βγάζουμε τα διάφορα υπολείμματα που έχουν μείνει από το τηγάνισμα. Μπορούμε και να σουρώσουμε το λάδι αλλά δεν το προτείνω γιατί το καυτό λάδι δεν κάνει αστεία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου